Monday, June 16, 2008

Hai, Nama sy Norza. Singkatan nama sy dan suami yg tersyg. Secara jujurnya sy tak tahu menahu langsung blogger ini. Untuk memasuki ke stu laman cerpen yg telah sy baca ke peringkat pertengahan, tiba2 sy tak boleh entry blog itu sebab sy takde blogger ni, mungkin. Bagi yg mengenali diri sy, hubungilah sy. Sy ternanti2 akan kawan2 lama yg dah lama menghilang. Sy juga berharap dgn blogger ini, sy dpt berhubung semula dgn kawan2 lama.

15 comments:

dina said...

selamat datang ke alam blog

ct zuraimi said...

kak qilah..thanx singgah blog sy.. sy x tahu plak akak ni 'akak'..

OrEnTaLeZ said...

thanx follow oren ye.. luv u lah.

Org Ganu said...

salam ziarah..thanx b my blog follower..
welcome to blogger world..=)

lydia said...

hi kak ilah...selamat datang ke dunia blog...he3...sampai minta permission ye akak nk tau kandungan blog cunta dan kelukaan tu...? yang tu luahan perasaan org kecewa, sedih...semua la kak ilah...klu kak ilah nk bc...xpela, akak boleh masuk dan bc,,boleh sy dapatkan nasihat dari org senior nanti kn?

the writers said...

follow our blog.
harap suke dgn novel kitorang ^^
comment entri yg anda minat,
thanks!
:) :)

http://pioneerwriters.blogspot.com

Azlin197 said...

Hai ... salam ziarah ... selamat berkenalan ....

MissNera said...
This comment has been removed by the author.
MissNera said...

blog saya tidak akan di tutup.. cuma saya yang berehat seketika dari sebarang entry mahupun karya terbaru. =]

kak, terima kasih kerana sudi singgah dan baca karya saya! amat dihargai

Hana Kimi said...

kak Qilah, thanks sudi singgah blog Hana. slamat datang ke alam blogger ;D

fndrocka said...

masuk blogger semata2 nak baca cerpen je eh

bidadari cinta said...

selamat dtg ke alam blog.
thanks ye coz sudi jd my follower..

♥cikHanNa ♥ said...

hehe..
tujuan akak sme cam sye punye..
wat blog semata-mata nk bace citer kat blog..

qyqa said...

salam kak..
tengs sbb setia komen kat blog qyqa..=)
and selalu support qyqa!!!

Anarif88 said...

salam, oh, akak nor za di fb rupanya kak Aqilah di blog. hehehehe... br daku tau. thanks akak, all this while setia mengunjungi blog. sgt dihargai... many thanks and love!! ^^